برگزاری مرحله دوم آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع لیسانس

1آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع لیسانس جهت سال تحصیلی ۹۴-۱۳۹۳ درچند مرحله (کتبی ، مصاحبه و فراشناختی ) توسط معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.مرحله اول این آزمون در تاریخ ۱۲ اسفند ماه ۹۲ بصورت کتبی برگزار گردید و در تاریخ ۲۶ فروردین ماه ۹۳ اسامی ۲۰ نفر پذیرفته شدگان مرحله اول اعلام گردید .ودرنهایت مرحله دوم آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع لیسانس در روزهای چهارشنبه ۲۸ خرداد ماه در تالار دانشجو و پنج شنبه ۲۹ خرداد ماه در مرکز مهارت های بالینی دانشکده پزشکی برگزار گردید.در این مرحله جناب آقای دکتر میرزازاده مدیر محترم مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی به همراه چند تن از اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه با درنظرگرفتن محورهای: ارزیابی فرا شناختی استاندارد با استفاده از پرسشنامه، مصاحبه ساختارمند ایستگاهی و بررسی دستاوردهای آموزشی و سوابق پژوهشی داوطلب توانمندی های داوطلبین را مورد سنجش و ارزیابی قرار دادند . اسامی ۱۰ نفر پذیرفته شدگان نهایی این آزمون در اواخر تیرماه اعلام خواهد گردید.