برگزاری مرحله دوم آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع لیسانس

1آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع لیسانس جهت سال تحصيلي 94-1393 درچند مرحله (كتبي ، مصاحبه و فراشناختي ) توسط معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.مرحله اول این آزمون در تاریخ 12 اسفند ماه 92 بصورت کتبی برگزار گردید و در تاریخ 26 فروردین ماه 93 اسامی 20 نفر پذیرفته شدگان مرحله اول اعلام گردید .ودرنهایت مرحله دوم آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع لیسانس در روزهای چهارشنبه 28 خرداد ماه در تالار دانشجو و پنج شنبه 29 خرداد ماه در مرکز مهارت های بالینی دانشکده پزشکی برگزار گردید.در این مرحله جناب آقای دکتر میرزازاده مدير محترم مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي به همراه چند تن از اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه با درنظرگرفتن محورهای: ارزيابي فرا شناختي استاندارد با استفاده از پرسشنامه، مصاحبه ساختارمند ايستگاهي و بررسي دستاوردهاي آموزشي و سوابق پژوهشي داوطلب توانمندی های داوطلبین را مورد سنجش و ارزیابی قرار دادند . اسامی 10 نفر پذیرفته شدگان نهایی این آزمون در اواخر تیرماه اعلام خواهد گردید.