برگزاري آزمون شفاهي شصت و يكمين دوره دانشنامه تخصصي گروه روانپزشكي

آزمون شفاهي شصت و يكمين دوره دانشنامه تخصصي گروه روانپزشكي امروز يك‌شنبه 16 شهريور ماه از ساعت 9 صبح تا 18 بعدازظهر در مركز مهارت‌هاي باليني دانشكده پزشكي برگزار گرديد. در اين آزمون جناب آقاي دكتر عمران رزاقي به همراه 16 تن از اعضاي محترم هيأت علمي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي سراسر كشور«جناب آقاي دكتر همايون اميني، جناب آقاي دكتر جعفرمدبرنيا، جناب آقاي دكتر مهران ضرغامي، جناب آقاي دكتر خدائي، جناب آقاي دكترفربد خدائي، جناب آقاي دكتر علي صحرائيان، جناب آقاي دكتر علي احدي ابهري، سركار خانم دكتر مريم رسوليان،جناب آقاي دكتر احمد علي نور بالا، جناب آقاي دكتر مهدي سف، جناب آقاي دكتر علي اكبر نجاتي صفا، جناب آقاي دكتر سعيد صدر، جناب آقاي دكتر مهدي حسن‌زاده، جناب آقاي دكتر غلامرضا ميرسپاسي، جناب آقاي دكتر قريشي زاده و جناب آقاي دكتر محمد طباطبائي» و با حضور 6 تن از كارشناسان مركز مهارت‌هاي باليني «سركار خانم حسن‌پور، سركار خانم مرادي، سركار خانم دروديان، سركار خانم ملكي، جناب آقاي بادافروز و جناب آقاي رحيمي» و 12 بيمار استاندارد شده در قالب آزمون آسكي همزمان در 3 لاين و 5 ايستگاه:«آموزش بيمار مبتلا به اختلال دو قطبي، تلاش مناسب براي برقراري ارتباط با يك بيمار خاص و خودكشي و جامعه » آموخته‌هاي 100 دستيار محترم را مورد سنجش و ارزيابي قرار دادند. به گفته مسئولین نتایج آزمون تا اواخر هفته جاری اعلام خواهد شد.

در حاشیه آزمون

خستگی زیاد ناشی از آزمون 9 ساعته!

تلاش بی وقفه همکاران مرکز مهارت های بالینی برای هر چه بهتر برگزار شدن آزمون

نوش جان!