برگزاری آزمون شفاهی شصت و یکمین دوره دانشنامه تخصصی گروه روانپزشکی

آزمون شفاهی شصت و یکمین دوره دانشنامه تخصصی گروه روانپزشکی امروز یک‌شنبه ۱۶ شهریور ماه از ساعت ۹ صبح تا ۱۸ بعدازظهر در مرکز مهارت‌های بالینی دانشکده پزشکی برگزار گردید. در این آزمون جناب آقای دکتر عمران رزاقی به همراه ۱۶ تن از اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور«جناب آقای دکتر همایون امینی، جناب آقای دکتر جعفرمدبرنیا، جناب آقای دکتر مهران ضرغامی، جناب آقای دکتر خدائی، جناب آقای دکترفربد خدائی، جناب آقای دکتر علی صحرائیان، جناب آقای دکتر علی احدی ابهری، سرکار خانم دکتر مریم رسولیان،جناب آقای دکتر احمد علی نور بالا، جناب آقای دکتر مهدی سف، جناب آقای دکتر علی اکبر نجاتی صفا، جناب آقای دکتر سعید صدر، جناب آقای دکتر مهدی حسن‌زاده، جناب آقای دکتر غلامرضا میرسپاسی، جناب آقای دکتر قریشی زاده و جناب آقای دکتر محمد طباطبائی» و با حضور ۶ تن از کارشناسان مرکز مهارت‌های بالینی «سرکار خانم حسن‌پور، سرکار خانم مرادی، سرکار خانم درودیان، سرکار خانم ملکی، جناب آقای بادافروز و جناب آقای رحیمی» و ۱۲ بیمار استاندارد شده در قالب آزمون آسکی همزمان در ۳ لاین و ۵ ایستگاه:«آموزش بیمار مبتلا به اختلال دو قطبی، تلاش مناسب برای برقراری ارتباط با یک بیمار خاص و خودکشی و جامعه » آموخته‌های ۱۰۰ دستیار محترم را مورد سنجش و ارزیابی قرار دادند. به گفته مسئولین نتایج آزمون تا اواخر هفته جاری اعلام خواهد شد.

در حاشیه آزمون

خستگی زیاد ناشی از آزمون ۹ ساعته!

تلاش بی وقفه همکاران مرکز مهارت های بالینی برای هر چه بهتر برگزار شدن آزمون

نوش جان!