برگزاری آزمون آسکی مهارت های بالینی پایه

آزمون آسکی مهارت های بالینی پایه برای دانشجویان مقطع مبانی طب بالینی (مطب) روزهای شنبه (آقایان) و یک شنبه (خانم ها) 11 و 12 بهمن ما 93 در مرکز مهارت های بالینی برگزار شد. در کل 240 دانشجو در این آزمون شرکت داشتند و هر روز 20 بیمارنما، 21 آزمونگر و 14 عامل اجرایی به برگزاری آزمون کمک کردند. مدت زمان آزمون در هر روز حدود 5 ساعت بطول انجامید و در سه تراک 7 ایستگاهی برگزار شد. ایستگاه های روز اول عبارت بودند از شرح حال و ارتباطی (2 ایستگاه)، اندازه گیری فشار خون، معاینه تست های مخچه، معاینه قلب، معاینه غدد لنفافی سر و گردن و احیای پایه. در روز دوم نیز این ایستگاه ها ترتیب داده شده بودند: شرح حال و ارتباطی (2 ایستگاه)، اندازه گیری فشار خون، معاینه اعصاب کرانیال، معاینه ریه، معاینه تیروئید و احیای پایه.

لازم به ذکر است آزمون تئوری مهارت های بالینی پایه نیز در این دو روز در مرکز مهارت های بالینی برگزار شد.

برای مشاهده تصاویر در اندازه واقعی روی آنها کلیک کنید.