برگزاري كارگاه فراگيري مهارت هاي جراحي ويژه دستياران گروه‌هاي مختلف جراحي‌ دانشگاه

كارگاه فراگيری مهارت‌هاي جراحي ويژه دستياران گروه‌هاي مختلف جراحي‌ دانشگاه در روزهاي سه‌شنبه و چهارشنبه بیست‌و چهارم و بیست‌وپنجم آذر ماه در مركز مهارت‌هاي باليني برگزار گرديد.در اين كارگاه 2 روزه جناب آقاي دكتر کشوری از اعضاي محترم هيأت علمي گروه جراحي به همراه چند تن از اساتيد محترم روز اول مباحث تئوري و عملي«اخلاق حرفه‌اي و اصول پايه جراحي، آشنايي بااتاق عمل و آمادگي جهت حضور در اتاق عمل، وسايل جراحي، انواع بخيه‌ها، اصول استريليته، ضدعفوني و وضعيت‌دهي بيمار در اعمال جراحي،پوشيدن لباس و شستن دست ،گره در عمق، استريليته-safety»و روز دوم مباحث تئوري و عملي«انواع نخ و سوزن ،انواع گره‌هاي جراحي، اصول هموستاز، safety در اتاق عمل، گره يك‌دستي، بخيه هاي مداوم، هموستاز، گره دودستي وگره باسوزن‌گير» را به حدود 30 نفر از دستياران آموزش دادند.