برگزاری کارگاه فراگیری مهارت های جراحی ویژه دستیاران گروه‌های مختلف جراحی‌ دانشگاه

کارگاه فراگیری مهارت‌های جراحی ویژه دستیاران گروه‌های مختلف جراحی‌ دانشگاه در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه بیست‌و چهارم و بیست‌وپنجم آذر ماه در مرکز مهارت‌های بالینی برگزار گردید.در این کارگاه ۲ روزه جناب آقای دکتر کشوری از اعضای محترم هیأت علمی گروه جراحی به همراه چند تن از اساتید محترم روز اول مباحث تئوری و عملی«اخلاق حرفه‌ای و اصول پایه جراحی، آشنایی بااتاق عمل و آمادگی جهت حضور در اتاق عمل، وسایل جراحی، انواع بخیه‌ها، اصول استریلیته، ضدعفونی و وضعیت‌دهی بیمار در اعمال جراحی،پوشیدن لباس و شستن دست ،گره در عمق، استریلیته-safety»و روز دوم مباحث تئوری و عملی«انواع نخ و سوزن ،انواع گره‌های جراحی، اصول هموستاز، safety در اتاق عمل، گره یک‌دستی، بخیه های مداوم، هموستاز، گره دودستی وگره باسوزن‌گیر» را به حدود ۳۰ نفر از دستیاران آموزش دادند.