مرکز مهارت‌های بالینی دانشکده پزشکی تهران به عنوان یکی از مراکز برگزار کننده مرحله دوم اولین دوره آزمون پذیرش دستیاری پزشک خانواده انتخاب شد.

بر اساس برنامه ریزی مرکز سنجش آموزش پزشکی قرار بود اولین دوره آزمون پذیرش دستیاری پزشک خانواده در دو مرحله و در سال ۱۳۹۴ برگزار شود. بر همین اساس اولین مرحله این آزمون بصورت کتبی در تاریخ ۲۶ آذر ۹۴ بطور همزمان در ۷ حوزه اصفهان، تبریز، تهران، رشت، شیراز، کرمان و مشهد برگزار شده است. مرحله دوم نیز قرار است روز پنجشنبه ۱ بهمن ۹۴ بصورت عملی و به روش آسکی برگزار شود. طبق بازدید نماینده محترم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مرکز مهارت های بالینی دانشکده پزشکی تهران به عنوان یکی از دو مرکز برگزاری این آزمون در مرحله دوم برگزیده شد. بر اساس اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی وزارت بهداشت، این آزمون به روش آسکی تغییر یافته (آسفی) و در ۲۰ ایستگاه برگزار خواهد شد. مدت زمان هر ایستگاه ۶ دقیقه در نظر گرفته شده است و جمعاً در ۸ ساعت (بدون احتساب وقت های استراحت، پذیرایی، ناهار و نماز) برگزار می شود. اطلاعات بیشتر در سایت مرکز سنجش پزشکی وزارت بهداشت آمده است.