برگزاری مرحله دوم اولین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشک خانواده در مرکز مهارت های بالینی

مرحله دوم (عملی) اولین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشک خانواده روز پنجشنبه ۱ بهمن ۹۴ از ساعت ۷:۳۰ صبح تا ۱۷:۳۰ بعد از ظهر در مرکز مهارت های بالینی دانشکده پزشکی برگزار شد.
مرحله اول این آزمون بصورت کتبی (سوالات چهار گزینه ای، کوتاه پاسخ و سوالات جورکردنی) در تاریخ ۲۶ آذر ۹۴ بطور همزمان در ۷ حوزه اصفهان، تبریز، تهران، رشت، شیراز، کرمان و مشهد برگزار شده بود. داوطلبانی که توانسته بودند از ۶۰۰ نمره کتبی، حداقل ۲۰۰ نمره را کسب کنند، مجوز شرکت در آزمون مرحله دوم به آن ها داده شده بود. بنابراین در کل حدود ۱۶۰ نفر شرایط شرکت در آزمون مرحله دوم را کسب کرده بودند.
به علت تعداد زیاد داوطلبان، برگزاری آزمون مرحله دوم عملاً در یک مرکز امکان پذیر نبود، بنابراین آزمون باید در دو مرکز مختلف برگزار می شد. در تاریخ ۲۶ دی ۹۴ نماینده ای از طرف وزارت بهداشت از اسکیل لب بازدید کردند و این مرکز را برای برگزاری آزمون مناسب تشخیص دادند. همچنین مرکز مهارت های بالینی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز به عنوان یکی دیگر از مراکز برگزاری آزمون مرحله دوم، برگزیده شد.
آزمون مرحله دوم به روش “آزمون در عرصه ساختارمند عینی” (Objective Structured Field Examination) که فرمت خاصی از آزمون آسکی است، در ۲۰ ایستگاه، ۵ دقیقه ای برگزار شد و در کل ۸۲ نفر از داوطلبان واجد شرایط، مورد ارزیابی قرار گرفتند. ۲۰ ممتحن، ۹ بیمارنما و ۱۵ نیروی اجرایی به برگزاری آزمون کمک کردند. اسامی پذیرفته شدگان و سایر اطلاعات تکمیلی از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.