برگزاری مراسم تودیع سرکار خانم حسن پور

Hassanpourمراسم تودیع سرکار خانم هاجر حسن پور کارشناس مرکز مهارتهای بالینی روز چهارشنبه 7 بهمن 94 از ساعت 10 تا 11 صبح در سالن کنفرانس مرکز برگزار شد. در این مراسم صمیمی مدیر و اکثر پرسنل مرکز حضور داشتند. ابتدا مدیر مرکز در باره خصوصیات اخلاقی و توانمندی های خانم حسن پور صحبت کرد و انتقال ایشان را بسیار ناراحت کننده توصیف کرد. او سپس از روی متنی پیام خود را قرائت کرد که البته نتوانست همه آن پیام را تا انتها بخواند! متن پیام مدیر مرکز بدین شرح بود:

“بی شک امروز نه تنها مرکز مهارت های بالینی، بلکه دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز یکی از بهترین و متعهدترین نیروهای خود را از دست می دهد. مطمئن هستم جبران این خسارت به این راحتی امکان پذیر نخواهد بود. سرکار عالی به مدت هفت سال خالصانه ترین خدمات خود را نثار ارتقای مرکز مهارت های بالینی کردید و چه قبول کنید یا نکنید یکی از هویت های این مرکز بودید و برای همیشه خواهید بود. بیش از دو سال به عنوان مدیر در خدمت شما بودم و درس های زیادی از شما یاد گرفتم. حال که بنا به درخواست و تمایل خودتان، شهر و شغل خود را تغییر می دهید، امیدوارم این تغییرات برای شما خوش یمن تر باشد و موفقیت های روزافزون را باعث شود.
اینجانب و همکارانم در مرکز مهارت های بالینی، بهترین ها را برای شما و خانواده محترمتان آرزو می کنیم.”

در ادامه این مراسم کلیپی از عکس ها و فیلم های خاطره انگیز پخش شد. سپس پرسنل مرکز درباره خاطراتی که با خانم حسن پور داشتند، صحبت و برای ایشان آرزوی موفقیت کردند. در آخر با اهدای جوایز و لوح های تقدیر از زحمات و خدمات ایشان در مرکز قدردانی شد.

لازم به ذکر است سرکار خانم حسن پور به علت پاره ای مشکلات شخصی و نیز بیماری دخترش از یک ماه پیش درخواست انتقال به یکی از بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی بابل داده بود که علیرغم میل باطنی مسئولین دانشکده و مرکز مهارت های بالینی ناچاراً با درخواست ایشان موافقت شده بود.

در حاشیه این مراسم:

• باران دختر خانم حسن پور در این مراسم حضور داشت و با شیرین زبانی، فضای خاصی به مراسم بخشیده بود.
  • بازار انداختن عکس یادگاری بسیار پر رونق بود.

baran

باران خانم خدا نگهدارت