برگزاری کارگاه آموزشی مهارت‌هاي باليني زنان ويژه متخصصين زنان سراسر كشور

کارگاه آموزشی مهارت‌هاي باليني زنان ويژه متخصصين زنان سراسر كشور به جهت تربيت هسته مركزي آموزش مهارت‌هاي باليني زنان با هماهنگي اداره مادر، نوزاد و مامايي معاونت درمان دانشگاه علوم پزشكي تهران در
روزهاي سه‌شنبه و چهارشنبه مورخ دوم وسوم شهريور ماه 1395در مرکز مهارت‌های بالينی اين دانشگاه از ساعت 8 صبح لغايت 15 برگزار گرديد.در  اين کارگاه كه باحضور خانم دكتر تهرانيان رييس اداره مادر، نوزاد و مامايي معاونت درمان دانشگاه علوم پزشكي تهران و كيخسروي كارشناس اداره مامايي وزارت متبوع و خانم احمدي كارشناس مامايي معاونت درمان تشكيل گرديد، مباحث «احياء مادر باردار،احياء نوزاد، نحوه انجام زايمان بريچ،، نحوه انجام زايمان «باوسيله فورسپس و وانتوز»،نحوه اداره خونريزي در پست پارتوم و ديستوشي شانه » به حدود 40  نفر از متخصصين زنان آموزش داده شد.
در طي اين دو روز پس از آموزش مباحث تئوري به تمرین مهارت‌های آموخته شده بر روی مولاژ و مانکن های آموزشی پرداختند.