برگزاری کارگاه آموزشی مهارت‌های بالینی زنان ویژه متخصصین زنان سراسر کشور

کارگاه آموزشی مهارت‌های بالینی زنان ویژه متخصصین زنان سراسر کشور به جهت تربیت هسته مرکزی آموزش مهارت‌های بالینی زنان با هماهنگی اداره مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در
روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه مورخ دوم وسوم شهریور ماه ۱۳۹۵در مرکز مهارت‌های بالینی این دانشگاه از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۵ برگزار گردید.در  این کارگاه که باحضور خانم دکتر تهرانیان رییس اداره مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران و کیخسروی کارشناس اداره مامایی وزارت متبوع و خانم احمدی کارشناس مامایی معاونت درمان تشکیل گردید، مباحث «احیاء مادر باردار،احیاء نوزاد، نحوه انجام زایمان بریچ،، نحوه انجام زایمان «باوسیله فورسپس و وانتوز»،نحوه اداره خونریزی در پست پارتوم و دیستوشی شانه » به حدود ۴۰  نفر از متخصصین زنان آموزش داده شد.
در طی این دو روز پس از آموزش مباحث تئوری به تمرین مهارت‌های آموخته شده بر روی مولاژ و مانکن های آموزشی پرداختند.