برگزاری کارگاه آموزشی زنان ویژه دستیاران سال اول زنان

کارگاه آموزشی مهارت‌های بالینی زنان ویژه دستیاران سال اول زنان تمامی بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران
از روز شنبه مورخ ۲۴ مهر ماه لغایت سه‌شنبه ۲۷ مهر ماه در مرکز مهارت‌های بالینی از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۶ برگزار گردید.در این کارگاه  ۴ روزه که با سرپرستی سرکار خانم دکتر آل یاسین مدیر محترم گروه آموزشی زنان دانشگاه و چند تن از اعضای محترم هیأت علمی زنان تشکیل گردید، مباحث «پرونده نویسی، شرح حال نویسی،تعهد حرفه‌ای، مهارت‌های ارتباطی، Progress note، زایمان طبیعی، خونریزی پست پارتوم، CPRنوزاد، CPR بزرگسال، NST، پره اکلامپسی، اصول اتاق عمل ،پزشکی قانونی، اصول نسخه نویسی» به حدود ۳۰  نفر ازدستیاران سال اول آموزش داده شد.
در طی این ۴ روز پس از آموزش مباحث تئوری به تمرین مهارت‌های آموخته شده بر روی مولاژ و مانکن های آموزشی پرداختند.