برگزاری اولین كارگاه تربيت مربي احيای نوزاد

اولین کارگاه تربیت مربی احیای نوزاد ويژه متخصصين اطفال و فوق تخصص هاي نوزادان روز سه شنبه 18 آبان 95 از ساعت 8 تا 15 با حضور جمعی از اساتید و با همکاری اداره سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه در مرکز مهارت های بالینی برگزار شد.
دکتر نیری ضمن تبیین اهمیت انجام احیای صحيح و به موقع نوزادان به عنوان يك شاخص جهاني، برتربيت نيروي متبحر در اين زمينه تاكيد كردند. دکتر ثاقب هدف از برگزاری این کارگاه را تربیت مربیان احیای نوزاد بر اساس برنامه جدید احیا در محیط شبیه سازی شده به منظور افزایش ارتقای مهارت های عملکرد گروهی ذکر کردند.
دکتر نیک نفس- دبیر علمی کارگاه- نیز تداوم برگزاری چنین کارگاه هایی را به منظور تربیت مربیان متبحر ضروری دانستند.
احمدي كارشناس مامايي معاونت درمان ضمن اعلام برنامه ريزي آموزشي اداره سلامت مادر، نوزاد ومامايي در خصوص كارگاه های تربیت مربی ويژه فوق تخصص های نوزادان، از برگزاری اين كارگاه ها براي رزيدنت ها و فلوهای نوزادان در طي سال جاري خبر داد.
دومین دوره این کارگاه ها قرار است در 25 آبان 95 برگزار شود.