برگزاری اولین کارگاه تربیت مربی احیای نوزاد

اولین کارگاه تربیت مربی احیای نوزاد ویژه متخصصین اطفال و فوق تخصص های نوزادان روز سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵ از ساعت ۸ تا ۱۵ با حضور جمعی از اساتید و با همکاری اداره سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه در مرکز مهارت های بالینی برگزار شد.
دکتر نیری ضمن تبیین اهمیت انجام احیای صحیح و به موقع نوزادان به عنوان یک شاخص جهانی، برتربیت نیروی متبحر در این زمینه تاکید کردند. دکتر ثاقب هدف از برگزاری این کارگاه را تربیت مربیان احیای نوزاد بر اساس برنامه جدید احیا در محیط شبیه سازی شده به منظور افزایش ارتقای مهارت های عملکرد گروهی ذکر کردند.
دکتر نیک نفس- دبیر علمی کارگاه- نیز تداوم برگزاری چنین کارگاه هایی را به منظور تربیت مربیان متبحر ضروری دانستند.
احمدی کارشناس مامایی معاونت درمان ضمن اعلام برنامه ریزی آموزشی اداره سلامت مادر، نوزاد ومامایی در خصوص کارگاه های تربیت مربی ویژه فوق تخصص های نوزادان، از برگزاری این کارگاه ها برای رزیدنت ها و فلوهای نوزادان در طی سال جاری خبر داد.
دومین دوره این کارگاه ها قرار است در ۲۵ آبان ۹۵ برگزار شود.