برگزاری دومین کارگاه تربیت مربی احیای نوزاد

دومین کارگاه تربیت مربی احیای نوزاد ویژه متخصصین اطفال و فوق تخصص های نوزادان روز سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵ از ساعت ۸ تا ۱۵ با حضور جمعی از اساتید و با همکاری اداره سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه در مرکز مهارت های بالینی برگزار شد.

دکتر امینی عضو هیأت علمی دانشگاه اظهار داشتند: باتوجه به اینکه دقیقه اول عمر هر نوزاد دقیقه طلایی و اولین ساعت عمر هر نوزاد ساعت طلایی نامیده می‌شود و در سرنوشت آینده سیستم‌های مختلف هر نوزاد مخصوصاً سیستم عصبی او مؤثر است و باتوجه به اینکه ۸۰ تا ۹۰ درصد نوزادان نیازمند احیا از قبل قابل پیش‌بینی هستند، وجود تیم ماهر در هر اتاق زایمان ضروری می‌باشد.
ایشان همچنین اضافه کردند: آموزش احیا که یک مهارت عملی پیچیده است، به روش شبیه سازی بسیار مؤثر و مهم است زیرا باعث تقویت کار گروهی شده، علاوه بر این امکان استفاده از وسائل و تجهیزات به فراگیران آموزش داده می‌شود و آموزش گیرندگان با روش شبیه سازی و گزارش دهی (simulation and debriefing) به نقاط ضعف و قوت خود پی‌ می‌برند و در نتیجه یادگیری به شکل عمیق تر و ماندگارتری شکل می گیرد. دکتر نیک‌ نفس دبیر علمی برنامه نیز برگزاری کارگاه احیا به شیوه شبیه سازی و تمرین مستمر برای آموزش گیرندگان را جز ضروریات دانستند.
لازم به ذکر است که این کارگاه اولین کارگاه مربی احیای نوزاد است که در مرکز مهارت های بالینی بر اساس اصول فوق برگزار شده است.