برگزاری کارگاه فراگیری مهارت های جراحی ویژه دستیاران گروه‌های مختلف جراحی‌ دانشگاه

کارگاه فراگیری مهارت‌های جراحی ویژه دستیاران گروه‌های مختلف جراحی‌ دانشگاه در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ششم و هفتم دی ماه در مرکز مهارت‌های بالینی برگزار گردید.در این کارگاه ۲ روزه جناب آقای دکتر کشوری از اعضای محترم هیأت علمی گروه جراحی به همراه چند تن از اساتید محترم روز اول مباحث تئوری و عملی«روز اول: آشنایی با اتاق عملو آمادگی جهت حضور در اتاق عمل- Safety در اتاق عمل – انواع نخ و سوزن – اصول استریلیته و ضد عفونی -وضعیت دهی بیمار در اعمال جراحی – پوشیدن لباس و شستن دست – گره دو دستی و گره با سوزن گیر – بخیه های مداوم » و روز دوم مباحث تئوری و عملی«اروز دوم: اصول هموستاز – انواع گره های جراحی – وسایل جراحی – انواع بخیه آشنایی با اصول نوشتن شرح عمل – گره یک دستی – گره در عمق» را به ۲۶ نفر از دستیاران آموزش دادند.