برگزاری کارگاه آموزشی مهارت‌هاي باليني زنان ويژه اعضای هیات علمی مامایی سراسر كشور

کارگاه آموزشی مهارت‌هاي باليني زنان ويژه اعضای هیات علمی مامایی سراسر كشور به جهت تربيت هسته مركزي آموزش مهارت‌هاي باليني زنان با هماهنگي اداره مادر، نوزاد و مامايي معاونت درمان دانشگاه علوم پزشكي تهران در
روز چهارشنبه مورخ 14 تیر ماه 1396 در مرکز مهارت‌های بالينی از ساعت 8 صبح لغايت 15 برگزار گرديد.در اين کارگاه كه باحضور خانم دکتر دلدار  و چند تن از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشكي تهران،كارشناس اداره مامايي،كارشناس مامايي معاونت درمان و کارشناسان مرکز مهارت های بالینی تشكيل گرديد، مباحث «احیای نوزاد-احیای مادر-دیستوشی شانه-پری اکلامسی و اکلامسی» به حدود 27 نفر از اعضای هیات علمی مامایی آموزش داده شد.
پس از آموزش مباحث تئوري به تمرین مهارت‌های آموخته شده بر روی مولاژ و مانکن های آموزشی پرداختند.