آزمون کشوری مهارتهای بالینی انجام زایمان طبیعی ویژه متخصصین زنان و ماماهای هیئت علمی به روش آسکی تحت نظارت دکتر آل یاسین مدیر گروه زنان دانشگاه و گروه مادر، نوزاد و مامایی در skill lab دانشکده پزشکی برگزار شد.این آزمون روز چهارشنبه 28 تیر ماه 96 از ساعت 8  الی 14 برای 45 نفر از ماماهای هیئت علمی و 20 نفر از متخصصین زنان سراسر کشوردر مرکز مهارتهای بالینی دانشکده پزشکی برگزار شد.

در این آزمون که با مدیریت و نظارت دکتر آل یاسین مدیر گروه زنان دانشگاه انجام شد دکتر شیرازی، دکتردلدار و دکتر قطبی زاده، دکتر قهقایی، دکتر نتاج، دکتر ادبی و دکتر ربیعی از اساتید محترم گروه آموزشی زنان دانشگاه ،کارشناس اداره مامایی وزارت بهداشت، کارشناسان گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه و کارشناسان مرکز مهارتهای بالینی حضور داشتند.

احیای نوزاد، احیای مادر، زایمان بریج، زایمان ابزاری و دیستوشی از عناوین ایستگاه های مختلف این آزمون بودند.