برنامه آموزش مبتنی بر شبیه سازی برای دستیاران طب اورژانس

از روز یکشنبه 4 آبان ماه 93 که برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی تهران، اجرای برنامه آموزش مبتنی بر شبیه سازی برای دستیاران طب اورژانس در بیمارستان شبیه سازی شده حکیم جرجانی واقع در مرکز مهارتهای بالینی آغاز شد این برنامه همچنان ادامه دارد و هفته ای یک بار روزهای یکشنبه در مرکز مهارتهای بالینی برگزار میشود. هر جلسه با حضور یک استاد و 10 تا 12 دستیار طب اورژانس (متشکل از دستیاران سال اول تا سوم) برگزار می شود. راهنمای اجرای صحیح این برنامه برای هر پروسیجر توسط گروه طب اورژانس تدوین شده است و در هر راهنما موارد زیر توضیح داده شده است: عنوان پروسیجر، گروه های هدف، اهداف آموزشی (به تفکیک برای دستیاران سال اول تا سوم)، تجهیزات لازم برای شبیه سازی، چیدمان صحنه شبیه سازی، سناریو، اقداماتی که باید توسط فراگیر در این شبیه سازی انجام شوند، راهنمای اساتید، فلوچارت‌های سناریو، چک لیست های ارزیابی و معرفی منابع برای مطالعه. جلسات بازخورد بلافاصله بعد از انجام هر پروسیجر و با استفاده از فیلم های ضبط شده برگزار می شود و استاد به دقت به دستیاران بازخوردهای سازنده ارائه می دهد. در پایان جلسه، استاد توسط چک لیست به ارزیابی دستیاران می پردازد و دستیاران نیز، برنامه شبیه سازی را ارزیابی می کنند. در ادامه تصاویری از اجرای این برنامه را ملاحظه می کنید.