برگزاری کارگاه آموزشی احیای پایه(BLS) و احیای پیشرفته (ACLS) در مرکز مهارت های بالینی

کارگاه آموزشی احیاء پایه Basic Life Support و احیای پیشرفته Advanced Cardiac Life Support وی‍‍‍‍ژه کارورزان بیمارستان‌های امام خمینی – شریعتی روز یک‌شنبه ۲۴ فروردین ماه در مرکز مهارت های بالینی برگزار گردید.در این کارگاه جناب آقای دکتر صفایی از اعضای محترم هیأت علمی گروه طب اورژانس مباحث BLS شامل ماساژ قلبی، بررسی بیمار از نظر سطح هوشیاری، تنفس دهان به دهان، تنفس از طریق ماسک و آمبوبگ و نحوه چک نمودن نبض کاروتید … و مباحث ACLS شامل برادی دیس ریتمی ، تاکی دیس ریتمی و آموزش های لازم درزمینه برخورد با ایست قلبی را به ۳۰ نفر از کاروزان آموزش دادند .
در پایان دانشجویان به تمرین مهارت‌های آموخته شده بر روی مولاژ و مانکن های آموزشی پرداختند.