راهنمای برگزاری هجدهمین دوره آزمون آسکی پیش کارورزی

قابل توجه دانشجویان عزیز:

هجدهمین دوره آزمون آسکی پیش کارورزی روز شنبه  21 اسفند ماه 95 در مرکز مهارت های بالینی برگزار خواهد شد. لطفاً به نکات زیر توجه فرمایید:

1- همه دانشجویان حداکثر تا ساعت 7:45 صبح باید در محل برگزاری آزمون حضور داشته باشند. بعد از دریافت کد اختصاصی و مشخص شدن راندها، در صورت فراهم بودن شرایط، به دانشجویانی که آزمون آنها بعد از ظهر شروع می شود، اجازه داده می شود تا محل آزمون را ترک کنند و در ساعت مشخص شده مجدداً مراجعه کنند. لازمه این کار این است که دانشجویانی که قبل از ظهر آزمون خود را برگزار می کنند، ناچاراً باید در پس قرنطینه هم باشند. این اقدام باعث می شود فشار پیش و پس قرنطینه تقریباً بصورت یکسان بین دو گروه دانشجو تقسیم شود.

2- این آزمون جمعاً 14 ایستگاه فعال دارد.حداقل 1 ایستگاه استراحت در هر راند وجود خواهد داشت. در کل 4 ایستگاه شرح حال، 4 ایستگاه معاینه، 4 ایستگاه پروسیجر و 2 ایستگاه تفسیر و تشخیص می باشد.

3-  آزمون در دو لاین موازی A و B برگزار می شود. حرف اول کد اختصاصی شما- که در روز آزمون به شما داده می شود- لاین شما را مشخص می کند.

4- به علت محدودیت جا و مکان، تا جایی که امکان پذیر است از آوردن وسایل اضافی مثل کیف، لباس، لپ تاپ و … خوددداری فرمایید.

با آرزوی موفقت