راهنمای برگزاری بیستمین دوره آزمون آسکی پیش کارورزی

قابل توجه دانشجویان عزیز:

بیستمین دوره آزمون آسکی پیش کارورزی روز پنج شنبه  3 اسفند ماه 96 در مرکز مهارت های بالینی برگزار خواهد شد. لطفاً به نکات زیر توجه فرمایید:

1-کد دانشجویان در روز آزمون داده خواهد شد.

2- آزمون 7 راند دارد.

3-دانشجویان 4 راند اول حداکثر تا ساعت 7:30 در مرکز مهارت های بالینی حضور داشته باشند.(لینک لیست اسامی درپایان صفحه آمده است).

4- دانشجویان 3 راند آخر ساعت 11 در مرکز مهارت های بالینی حضور داشته باشند. ( لینک لیست اسامی درپایان صفحه آمده است)

5-دانشجویانی که صبح آزمون خود را برگزار می کنند،باید در پس قرنطینه باشند. به محض ورود تمامی دانشجویان بعدازظهر به دانشجویان نوبت صبح اجازه خروج داده میشود.

6- این آزمون جمعاً 10 ایستگاه فعال  و 2 ایستگاه استراحت دارد.

7-  آزمون در دو لاین موازی A و B برگزار می شود. حرف اول کد اختصاصی شما- که در روز آزمون به شما داده می شود- لاین شما را مشخص می کند.

8- تا جایی که امکان پذیر است از آوردن وسایل اضافی مثل کیف، لباس، لپ تاپ و … خوددداری فرمایید.

با آرزوی موفقت

لیست اسامی دانشجویان ورود صبح 7:30