راهنمای برگزاری نوبت دوم بیستمین دوره آزمون آسکی پیش کارورزی دهم اسفند ماه 96

قابل توجه دانشجویان عزیز:

نوبت دوم بیستمین دوره آزمون آسکی پیش کارورزی روز پنج شنبه  10 اسفند ماه 96 در مرکز مهارت های بالینی برگزار خواهد شد. لطفاً به نکات زیر توجه فرمایید:

1-دانشجویان 4 راند اول ساعت 7:30 صبح در مرکز مهارت های بالینی حضور داشته باشند.(لینک لیست اسامی همراه با کد درپایان صفحه آمده است).

2- دانشجویان 4 راند آخر ساعت 13 در مرکز مهارت های بالینی حضور داشته باشند. ( لینک لیست اسامی همراه با کد درپایان صفحه آمده است)

3- دانشجویانی که در رأس ساعت مقرر در مرکز مهارت های بالینی حضور نداشته باشند ازشرکت در آزمون محروم میشوند.

4- آوردن کارت دانشجویی و روپوش سفید الزامی می باشد.

5- دانشجویانی که صبح آزمون خود را برگزار می کنند،باید در قرنطینه باشند. به محض ورود تمامی دانشجویان بعدازظهر به دانشجویان نوبت صبح اجازه خروج داده میشود.

6- آزمون 8 راند دارد و همزمان در دو لاین موازی A و B برگزار می شود.

7-این آزمون جمعاً 10 ایستگاه فعال  و 2 ایستگاه استراحت دارد.

8- تا جایی که امکان پذیر است ازوآوردن وسایل اضافی مثل کیف، لباس، لپ تاپ و … خوددداری فرمایید.

با آرزوی موفقیت

لیست اسامی دانشجویان ورود 7:30 صبح